< Terug naar het overzicht

Gouda Schnitzel​ met ovengebakken krieltjes en lauwwarme salade van sperzieboontjes​

  • 2 personen
  • 35 minuten kooktijd

Valess Gouda Schnitzel: pure verwennerij!

Mals, sappig & 100% vegetarisch. Snel klaar & heerlijk met geroosterde krieltjes & lekker gekruide boontjes.

Een onvergetelijke smaakbeleving!

New Group

  • 1 verpakking Valess Gouda Schnitzel​
  • 300 g sperziebonen​
  • 300 g krieltjes​
  • 1/2 rode ui​
  • 10 g honing​
  • 10 g mosterd​
  • 40 ml olijfolie​
  • 20 ml rode wijnazijn​
  • verse tijm​
  • zout​

Benodigdheden

  • 1 verpakking Valess Gouda Schnitzel​
  • 300 g sperziebonen​
  • 300 g krieltjes​
  • Een halve rode ui​
  • 10 g honing​
  • 10 g mosterd​
  • 40 ml olijfolie​
  • 20 ml rode wijnazijn​
  • verse tijm​
  • zout​
  • peper​

Bereidingswijze

  1. Verwarm de over voor op 200°C.
  2. Snijd de krieltjes doormidden en meng ze met 20 ml olijfolie, zout en peper​.
  3. Plaats de krieltjes in de voor verwarmde oven voor ±20 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn​.
  4. Bereid de Gouda Schnitzels volgens de instructies op de verpakking​.
  5. Snijd de rode ui in dunne partjes en doe deze in een kom met rode wijnazijn. Hierdoor wordt de ui minder scherp van smaak​.
  6. Kook de sperziebonen in water gedurende 5 minuten, giet af en breng op smaak​.
  7. Maak je dressing door honing, mosterd en de resterende olijfolie te mengen​.
  8. Schenk de dressing over je groenten​.
  9. Maak het af door je gerecht te garneren met verse tijm blaadjes​.