Gouda Schnitzel met ovengebakken krieltjes en lauwwarme salade van sperzieboontjes
- 2 personen
- 35 minuten kooktijd
Valess Gouda Schnitzel: pure verwennerij!
Mals, sappig & 100% vegetarisch. Snel klaar & heerlijk met geroosterde krieltjes & lekker gekruide boontjes.
Een onvergetelijke smaakbeleving!
New Group
- 1 verpakking Valess Gouda Schnitzel
- 300 g sperziebonen
- 300 g krieltjes
- 1/2 rode ui
- 10 g honing
- 10 g mosterd
- 40 ml olijfolie
- 20 ml rode wijnazijn
- verse tijm
- zout
Benodigdheden
- 1 verpakking Valess Gouda Schnitzel
- 300 g sperziebonen
- 300 g krieltjes
- Een halve rode ui
- 10 g honing
- 10 g mosterd
- 40 ml olijfolie
- 20 ml rode wijnazijn
- verse tijm
- zout
- peper
Bereidingswijze
- Verwarm de over voor op 200°C.
- Snijd de krieltjes doormidden en meng ze met 20 ml olijfolie, zout en peper.
- Plaats de krieltjes in de voor verwarmde oven voor ±20 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.
- Bereid de Gouda Schnitzels volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de rode ui in dunne partjes en doe deze in een kom met rode wijnazijn. Hierdoor wordt de ui minder scherp van smaak.
- Kook de sperziebonen in water gedurende 5 minuten, giet af en breng op smaak.
- Maak je dressing door honing, mosterd en de resterende olijfolie te mengen.
- Schenk de dressing over je groenten.
- Maak het af door je gerecht te garneren met verse tijm blaadjes.