Chik'n Filet sateetjes met roerbakgroentjes en noedels
- 4 personen
- 30 minuten kooktijd
Probeer de chik'n Filet in combinatie met kleurrijke groenten en satésaus. Een heerlijk en gemakkelijk recept voor vier personen.
Benodigdheden
- 4 verpakking Valess Chik’n Filet
- 800 g wortels
- 240 g mihoen
- 120 g pinda/ saté saus
- 40 ml olijfolie
- 2 lente-uitjes
- 2 rode pepers
- 2 limoenen
- 20 g gehakte pinda’s
- Sesamzaadjes
Bereidingswijze
- Bereid de mihoen volgens de instructies op de verpakking.
- Gebruik een spiraalsnijder om de wortels tot noedels te draaien.
- Mix de mihoen met de wortel- noedels, de soja saus en het limoensap.
- Snijd de Chik’n Filets in blokjes en rijg deze aan spiesjes. 1 Filet is genoeg voor twee spiesjes.
- Bak ze met een beetje olijfolie in de grilpan, een paar minute aan elke kant.
- Leg de spiesjes op de kleurrijke noedels en garneer met fijn gesneden rode peper, sesamzaadjes, gehakte pinda’s en ringetjes lente-ui.
- Serveer met de satésaus.